Бесплатна поштарина!
Денес нарачуваш, добиваш!

1
23 207 768
Почетна страница > Rivelo
-50%

Завртка адаптер Rivelo

Оцена 4,7 / 5

👉 Лесно, едноставно и брзо заковување на различни видови материјали без напор со помош на револуционерен адаптер кој ја користи моќноста на вежбата! 🔩

2580ден
1290ден
+ Бесплатна поштарина + Поштарина

Денес нарачуваш, веќе добиваш!

1x  1290ден /пар.

Топ селекција

2x  840ден /пар.

3x  690ден /пар.

Само 5 артикли оставени на залиха Продадени 71 парчиња во последните 24 часа 150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Производот не е достапен во продавниците!

Фотографија на производот во 360 °

Писмено прикажување на функционалност

1 Адаптер за занитвам 2 Рачка 3 клуч

 

Категории

Нарачка

2580ден 1290ден
Купи

100% сигурно купување

23 207 768