Најголемата АКЦИЈА за Црн петок започнува СЕГА!!
🔥 До -70% попуст! 🔥

Бесплатна поштарина!
Денес нарачуваш, добиваш!

1
Почетна страница > Pure Lite
-50%

Стерилзатор на четки за заби Pure Lite

Оцена 4,7 / 5

Погрижете се четките за заби што ги користите секојдневно да бидат чисти и без штетни бактерии што се таложат врз нив, особено ако се чуваат во близина на ВЦ школката.

2780ден
1390ден
+ Бесплатна поштарина + Поштарина

Денес нарачуваш, веќе добиваш!

1x  1390ден /пар.

Топ селекција

2x  940ден /пар.

Супер заштеда

3x  790ден /пар.

Само 5 артикли оставени на залиха Продадени 71 парчиња во последните 24 часа 150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Производот не е достапен во продавниците!

Фотографија на производот во 360 °

ГИ ЕЛИМИНИРА БАКТЕРИИТЕ ОД ЧЕТКИЧКАТА ЗА ЗАБИ

Pure Lite е уред кој емитира УВ светлина која уништува бактерии кои се таложат на четкичката за заби.

ЕФИКАСЕН И СИГУРЕН ЗА УПОТРЕБА

Функционира така што емитирањето на УВ светлина почнува кога ќе се затвори капакот. Емитирањето трае се додека капакот е затворен, па УВ зраците не доаѓаат во допир со луѓето.

ИСЧИСТЕТЕ ГО И ДРУГИОТ КОЗМЕТИЧКИ ПРИБОР

Со Pure Lite, можете ефикасно да исчистите пинцети, ножици и апликатори за шминка кои се исто така склони кон таложење бактерии.

СОВРШЕН ЗА ПАТУВАЊЕ

Мал и компактен, Pure Lite е идеален сад во кој ќе ја носите четката за заби додека патувате и ќе бидете сигурни дека на неа не се собира нечистотија.

ЧЕТКИЧКИ СИГУРНИ ЗА УПОТРЕБА И ВО МАЛО КУПАТИЛО

Фекалните и другите бактерии уште полесно се таложат на четките ако се чуваат во близина на ВЦ школката, што е често во малите купатила. Pure Lite ги прави сгурни за употреба.

АВТОМАТСКО ГАСЕЊЕ

После 6 минути емитирање на УВ светло автоматски се гаси. Исто така, се прекинува во моментот кога ќе го отворите капакот.

Нарачка

2780ден -27% 1390ден
Купи

Политика за колачиња