Бесплатна поштарина!
Денес нарачуваш, добиваш!

1
23 207 768
Почетна страница > Netozo
-50%

Мрежа за сушење овошје и зеленчук

Оцена 4,7 / 5

Суво овошје, зеленчук и чаеви на безбеден начин, без да купувате скапи апарати! 🍏🍌🧆

2780ден
1390ден
+ Бесплатна поштарина + Поштарина

Денес нарачуваш, веќе добиваш!

1x  1390ден /пар.

Топ селекција

2x  1,195ден /пар.

3x  963ден /пар.

Само 5 артикли оставени на залиха Продадени 71 парчиња во последните 24 часа 150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Производот не е достапен во продавниците!

Фотографија на производот во 360 °

Престанете да купувате суво овошје, исушете го сами

Сушењето овошје не е наука особено кога имате соодветна опрема, а со оваа мрежа ќе биде лесно како 1 + 1.

Категории

Нарачка

2780ден 1390ден
Купи

100% сигурно купување

23 207 768