Бесплатна поштарина!
Денес нарачуваш, добиваш!

1
Почетна страница > Monet
-50%

Машки модерен паричник Monet

Оцена 4,7 / 5

Модернизирана варијанта на паричникот за преклопување на пристојна и рафинирана изработка.

2580ден
1290ден
+ Бесплатна поштарина + Поштарина

Денес нарачуваш, веќе добиваш!

1x  1290ден /пар.

Топ селекција

2x  840ден /пар.

3x  690ден /пар.

Производ 1
Боја:
Само 5 артикли оставени на залиха Продадени 71 парчиња во последните 24 часа 150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Производот не е достапен во продавниците!

Фотографија на производот во 360 °

Отпорен и квалитетен

Ова е додаток без кој никој современ човек не може да замисли, а супериорната изработка го прави модел кој ќе ве следи со години.

 

Категории

Нарачка

2580ден 1290ден
Купи

100% сигурно купување

23 207 768