Бесплатна поштарина!
Денес нарачуваш, добиваш!

1
23 207 768
Почетна страница > Livera
-50%

Eau de Parfum Livera

Оцена 4,7 / 5

Додадете мирис на мистерија каде и да ве одведат вашите авантури! Заводлива мешавина од овошни и цветни ноти создава карактеристичен мирис што ќе ве стави во центарот на вниманието

2380ден
1190ден
+ Бесплатна поштарина + Поштарина

Денес нарачуваш, веќе добиваш!

1x  1190ден /пар.

Топ селекција

2x  790ден /пар.

3x  657ден /пар.

Само 5 артикли оставени на залиха Продадени 71 парчиња во последните 24 часа 150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Производот не е достапен во продавниците!

Фотографија на производот во 360 °

Нема чувство на тежина на кожата и во носот

Во срцето на овој мирис се неодоливи мирисни ноти кои не изгледаат задушувачки!

Категории

Нарачка

2380ден 1190ден
Купи

100% сигурно купување

23 207 768