Бесплатна поштарина!
Денес нарачуваш, добиваш!

1
23 207 768
Почетна страница > Bordado
-50%

Практичен сет реквизити за плетење

Оцена 4,7 / 5

🆕 Иновативен сет на алатки за популарно хоби што ви помага да го ослободите стресот и ви дава чувство на задоволство кога ќе го завршите вашиот ракотворби 👚

2780ден
1390ден
+ Бесплатна поштарина + Поштарина

Денес нарачуваш, веќе добиваш!

1x  1390ден /пар.

Топ селекција

2x  1,195ден /пар.

3x  963ден /пар.

Само 5 артикли оставени на залиха Продадени 71 парчиња во последните 24 часа 150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Производот не е достапен во продавниците!

Фотографија на производот во 360 °

Писмено прикажување на функционалност

1) Игли со силиконски рачки 2) Ознаки за обележување 3) Напрсток 4) Игли за изработка на модел на плетенка 5) Бројач на редови 6) Досадни игли со широко око 7) Игли со капчиња 8) Ножици 9) Кројачки мерач 10) Стопери за игла

Категории

Нарачка

2780ден 1390ден
Купи

100% сигурно купување

23 207 768