Најголемата АКЦИЈА за Црн петок започнува СЕГА!!
🔥 До -70% попуст! 🔥

Бесплатна поштарина!
Брза достава ✈️

1
FAQ - Најчесто поставувани прашања

FAQ - Најчесто поставувани прашања

Со цел да ви го олесниме купувањето на нашата страница, ги издвоивме најчесто поставуваните прашања на нашите купувачи. Ако меѓу нив не сте го пронашле она што ве интересира, испратете ни прашање преку формата за контакт, по телефон или е-маил и со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања.

-Како да направите купување?

Купувањето од нашата онлајн продавница е лесно и брзо. Откако сте се одлучите за производот, потребно е да го додадете во вашата кошничка и потоа да продолжите кон плаќањето каде што ќе ги внесете деталите за достава и ќе го потврдите купувањето.

+Како да додатете повеќе производи во кошничката?

+Дали е потребна пријава за да се нарача?

+Кој го доставува пакетот?

+Колку брзо го испраќате пакетот?

+Како се врши плаќање?

+Дополнителни услуги

+Може ли производите да се превземат лично?

+Сигурност на податоци

+Сакам да нарачам поголема количина производи. Како можам да го направам тоа?

+Како можам да го вратам производот?

+Нарачав производ но сеуште не е доставен, кого да го контактирам?

Нарачка

Политика за колачиња