Најдобро Нај отценети Бестселери
dokishop.mk > Monet - Машки модерен паричник

Машки модерен паричник Моне

Модернизирана верзија на преклопниот паричник на пристојна и рафинирана изработка

Плаќање при прием

Сигурна и брза достава

Потполно сигурно купување со можност за враќање без прашања

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Модернизирана варијанта на паричникот за преклопување на пристојна и рафинирана изработка.
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
Боја:
1x 1290ден
Топ селекција 2x 2090ден
3x 2490ден

2580ден 1290ден

Сигурна и брза достава
 

Додадете во кошничката

СТУДИО ВЕРДЕ Д.O.O.

За Компанијата

Рекламации и замена

Политика на приватност

Услови на работење

Најчести прашања

Помош за корисници & нарачки

23 207 768

mk@dokishop.com

За Вас сме достапни секој работен ден од 08:15 - 15:45.

Начин на плаќање

🔒 100% сигурно купување

Бесплатна замена, враќање на производот или враќање на парите во случај да не сте задоволни со производот.

dokishop.mk | СТУДИО ВЕРДЕ Д.O.O.

Facebook