Најдобро Нај отценети Бестселери
dokishop.mk > Fix3it - 3 во 1 алатка за поправка на споеви

3 во 1 алатка за поправка на споеви -Fix3it

Отстранување на стариот силикон и затворање на пукнатините во 1 потег

Плаќање при прием

Сигурна и брза достава

Потполно сигурно купување со можност за враќање без прашања

Професионален сет Fix3it за поправка на фуги, спојување и запечатување на споеви во домот и другите објекти

Лепењето и нанесувањето фуга во вашиот дом никогаш нема да е полесно. Благодарејќи наFix3it професионалниот алат, кој е помошно средство при лепење, поправката на споеви никогаш не била полесна и побрза!

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЈН

Оваа 3 во 1 алатка е предвидена за работа со силикон. Има нож за отстранување на дотрајаниот силикон, лопатка за дополнително стругање и чистење, како и врв со различни додатоци за завршна обработка на новиот лепак, односно силикон, кој служи за порамнување на силиконот при пополнување на пукнатини.

5 ДОДАТОЦИ ЗА АГЛИ

Во пакувањето добивате и 5 заменливи додатоци за агли од различни профили. Ставете го одговарачкиот профил додаток на врвот на алатката која служи за завршна обработка и порамнување и почнете да го глетувате новиот лепак.

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ

Ова помошно средство за лепење е изработено од висококвалитетен материјал. Цврста и издржлива ножица, силна да го отстрани стариот лепак од краевите, и лопатка која совршено чисти и ја подготвува површината за новиот лепак.

ЕДНОСТАВНО РАКУВАЊЕ

Оваа повеќенаменска алатка за затворање споеви има ергономска дршка која е прилагодена на човечката дланка. Тоа значи дека лесно се употребува при поправки. Едноставно стругајте со ножицата за отстранување на стариот лепак, исчистете со лопатката и нанесете го новиот слој силикон и израмнете со додатоците за агли.

Вашата кутија за алат ќе се израдува наFix3it алатката за добивање совршени агли!

Успешно и уредно средете ги сите споеви и фуги, затворете ги пукнатините со 1 потег, заштитете го својот дом и направете го пријатно место за престој.

АЛАТКАТА МОЖЕ СЕКОЈ ДА ЈА КОРИСТИ

Fix3it алатката за поправка на споеви може секој да ја употребува - искусни мајстори на кои ова им е работа, но и хобисти кои прават ситни поправки по дома. Идеална помош кога треба да ги средите старите или да направете нови фуги и споеви.

ГИ ОЛЕСНУВА СИТЕ ПОПРАВКИ

Вашата туш-кабина пропушта вода по краевите поради дотраено лепило кое не е функционално? Никаков проблем! Брзо и лесно истругајте ги краевите стар силикон со помош на оваа алатка и наполнете го со ново лепило за да затворете добро.

ЗАШТЕДА НА ПАРИ, ВРЕМЕ И ПРОСТОР

Не мора да купувате 3 различни алатки за успешно да го пополните процепот помеѓу две компоненти. Сега сето ова е можно соFix3it алатката за поправка на споеви и фуги во домот или други објекти, но и за заштеда на пари, време и простор во кутијата за алат.

Уште само 5 артикли на залиха

Продадени 71 парчиња во последните 24 часа

150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Направете место во кутијата за алата со купување наFix3it алатката. Една мултифункционална алатка ќе замени 3 други за среќа на мајсторите кој вршат ситни и крупни поправки во домот и надвор од него.
Производот не е достапен во продавниците!
Оцена 4,7 / 5
1x 1390ден
Топ селекција 2x 2290ден
3x 2790ден

2780ден 1390ден

Сигурна и брза достава

Технички спецификации

Опис:

Fix3it - мултифункционална 3 во 1 алатка за пополнување споеви и процепи е „задолжителна“ за секој кутија алат. Затворете ги сите споеви во домот користејќи силикон и оваа алатка за уредна обработка на лепила. 

Материјал:

Комбинација на метал и висококвалитетна пластика

Пакување:

Во пакувањето доаѓаFix3it алатка за поправка за споеви и 5 триаголни додатоци различни профили.

Употреба:

Се користи за отстранување на старо, дотраено лепило и подготовка на аглите за брзо и уредно нанесување на ново.

Начин на употреба:

Истругајте го старото лепило со помош на ножицата и отстранете ги остатоците од лепило со лопатката. Нанесете нов слој силикон, ставете до додатокот за завршна обработка според одговарачкиот профил и израмнете ги краевите!

Додадете во кошничката

СТУДИО ВЕРДЕ Д.O.O.

За Компанијата

Рекламации и замена

Политика на приватност

Услови на работење

Најчести прашања

Помош за корисници & нарачки

23 207 768

mk@dokishop.com

За Вас сме достапни секој работен ден од 08:15 - 15:45.

Начин на плаќање

🔒 100% сигурно купување

Бесплатна замена, враќање на производот или враќање на парите во случај да не сте задоволни со производот.

dokishop.mk | СТУДИО ВЕРДЕ Д.O.O.

Facebook