Бесплатна поштарина!
Денес нарачуваш, добиваш!

1
23 207 768
Почетна страница > Choppert
-50%

Клипер за коса со USB-порт Choppert

Оцена 4,7 / 5

Висококвалитетната машинка за коса ви овозможува да направите оригинални фризури и да ја обликувате брадата како што сакате. Украсен е со уникатно врежано тело и ергономски дизајн.

3180ден
1590ден
+ Бесплатна поштарина + Поштарина

Денес нарачуваш, веќе добиваш!

1x  1590ден /пар.

Топ селекција

2x  1,445ден /пар.

3x  1,197ден /пар.

Само 5 артикли оставени на залиха Продадени 71 парчиња во последните 24 часа 150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Производот не е достапен во продавниците!

Фотографија на производот во 360 °

Писмено прикажување на функционалност

1 Клипер за коса 2 Надградби со различни димензии 3 Масло за подмачкување на сечилото 4 Четка за чистење 5 Кабел за полнење 6 Слот за кабел

 

Категории

Нарачка

3180ден 1590ден
Купи

100% сигурно купување

23 207 768