Бесплатна поштарина!
Денес нарачуваш, добиваш!

1
23 207 768
Почетна страница > Aureas
-50%

Енергија нараквица со моќни симболи

Оцена 4,7 / 5

Привлечете среќа со уникатна нараквица врежана со антички тибетски мантри. Направен е од обесидијан за кој се смета дека привлекува позитивна енергија и мисли.

2380ден
1190ден
+ Бесплатна поштарина + Поштарина

Денес нарачуваш, веќе добиваш!

1x  1190ден /пар.

Топ селекција

2x  740ден /пар.

3x  590ден /пар.

Само 5 артикли оставени на залиха Продадени 71 парчиња во последните 24 часа 150 луѓе во моментот го гледаат овој производ

Производот не е достапен во продавниците!

Фотографија на производот во 360 °

Тоа го покажува патот кон среќен живот

Со него, ќе се ослободите од лошата среќа што ве придружува и ќе ја прифатите радоста и изобилството на успех на сите полиња што ќе ви ги донесе.

Амајлија што ја носат успешните и богатите

Нараквици со фигурина Пи Сиу се многу популарни меѓу успешните претприемачи кои ги носат како амајлија на победа, но и за да ги заштитат од губење пари.

Ослободете се од негативната енергија

Нараквицата е изработена од црни мониста Обсидијан. Овој камен се смета за крајна заштита од негативна енергија што нема да ги наруши вашите планови и мир.

Силно енергетско дејство

Црниот опсидијан е моќен камен на креативност и самоконтрола. Се верува дека неговата енергија обезбедува поддршка на носителот, особено во тешки моменти.

 

Категории

Нарачка

2380ден 1190ден
Купи

100% сигурно купување

23 207 768